Davis autismeprogram

Davis Autismeprogrammet blev skabt af en genial autistisk mand, Ron Davis. Han fandt ud af, hvordan han kunne fjerne sin forvirring og kaos i sit liv, ved at lære at forstå adfærd og livskoncepter gennem modellering af disse i ler.

Disse tidlige opdagelser blev senere et fundament til sit livsværk. Han har nu udviklet en metode til at vejlede andre autister, og deres familier til at deltage i livet i højere grad.

Davis Autisme metode er et tretrins program:

1. Individuation  =  

At skabe en bevidsthed om sig selv. Ved hjælp af forskellige auditive, visuelle og kinæstetiske metoder, bliver eleven trænet i at blive orienteret i verden.

2. Udvikling af identitet =  

Læring om “livets naturlige lektioner” ved at skabe modeller i ler og udforske disse begreber i omgivelserne.

3. Social integrering =

Det sidste trin i undervisningen er fokuseret på, at opbygge social bevidsthed gennem, at udforske de forskellige typer af relationer, vi har med andre, for at  gøre det muligt for personer med autisme at deltage mere aktivt i livet.

 

Individuel Program

Davis autismeprogrammet er en individuel, ressourceorienteret, intensiv vejledning. Via et nøje tilrettelagt forløb lærer du at håndtere nogle konkrete  redskaber til at overkomme dine problemer med fokusering, kommunikation eller social interaktion. 

Ved at kreere basale koncepter (såsom konsekvens, følelse, erfaring, perception) i modellervoks, vil du opleve, erfare og forstå, betydningen af begreberne i din dagligdag. Denne multi-sensoriske proces tillader dig at bruge din kreativitet til at beherske begreberne.

 

Vi tager altid udgangspunkt i ens interesse og motivation for at finde frem til din måde at lære på. Vi tror fast på, at alle kan udvikle sig i rette omstændigheder og rammer, hvor man føler sig tryg og forstået.

 

Efter kurset vil du være i stand til følgende:

  • at bruge mentale redskaber til at blive fokuseret og få kontrol over dit energiniveau
  • at få styr på ord, der ikke fremkalder et mentalt billede, som f.eks. “følelse”, “tid”, “måske” og “rækkefølge”
  • at mærke, hvordan din perception nogle gange kan være forvrænget, og hvordan du kan rette op på det
  • at lære nye praktiske strategier til at kunne begå dig socialt
  • at kunne håndtere forandringer og forudse konsekvenser

Davis autismemetode er en gennemgribende, men blid, tilgang udviklet til at hjælpe autister til at deltage mere aktivt i livet.

Vil du vide mere?  Så skriv til os her eller ring 3013 7501

 

Davis® , Davis® Autism Approach,  Davis® Stepping Stones, and Davis® Concepts for Life are trademarks of Ronald D. Davis. Commercial use of these trademarks to identify educational, instructional, or therapeutic services requires licensing by the trademark owner.